BBI Academie

BBI biedt een scala aan trainingsmogelijkheden, van introductie niveaus op fundamenteel niveau tot WELL en LEED, tot intensieve kennissessies en tweedaagse cursussen die zijn ontworpen om u te helpen bij het navigeren door het WELL AP-proces en om u in detail voor te bereiden op het WELL AP-examen.

We worden rechtstreeks ondersteund door het International WELL Building Institute en GBCI Europe en leveren de nieuwste updates en een dieper inzicht in de voortdurende ontwikkeling van WELL en de verschillende leergangen.

We zetten specifieke trainingen op voor WELL en LEED. We zijn naast onze partnership met het International Well Building Institute (IWBI), training & onderwijs partner van GBCI Europe. Green Business Certification GBCI is de wereldwijde organisatie voor standaarden voor duurzame prestaties van gebouwen.’

 

Bouw je vaardigheden op en ontwikkel je professionele netwerk met directe toegang tot leiders in gezondheid en welzijn in Nederland en internationaal. Krijg een voorsprong op de concurrentie als het gaat om gezondheid in de gebouwde omgeving met up-to-date vaardigheden en middelen. Verhoog de verwachtingen van uw klant en lever toegevoegde waarde via uw services.

We bieden ook training en opleiding rond de duurzame business case voor gezond vastgoed, via modules die de toekomst behandelen van financiën, investeringen, verzekeringen en technologie als het gaat om gezonde gebouwen.


Voor meer informatie over wat we doen, contacteer ons via ons  contact formulier.